Пређи на садржај

Upravnom odboru ništa nije bilo sumnjivo

Извор: Викиновости


9. avgust 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Bivši član Upravnog odbora Agrobanke i član Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Danilo Šuković izjavio je u četvrtak da je sve što je dolazilo do Upravnog odbora te banke „bilo čisto“ i da ništa nije ukazivalo na korupciju.

„Sve što je dolazilo na Upravni odbor bilo je čisto. Da li je neko radio nešto loše sa papirima, to ja ne mogu znati. Da je nešto ukazivalo na korupciju, ja bih tog momenta izašao iz Upravnog odbora, ja nisam stekao dojam, ne mogu ništa da kažem“, rekao je Šuković agenciji Beta.

Upitan da li su on i ostali članovi Upravnog odbora Agrobanke imali uvid u poslovanje banke i da li je moguće da je banka napravila gubitak od 300 miliona evra, Šuković je odgvorio da ne zna i da postoje različite tvrdnje.

„Ne znam - neki tvrde, ovi koji su radili, da to nije realno, ovi da jeste, to treba sve da se ispita i da se vidi. Ono što je dolazilo na Upravni odbor, papiri, toga ništa nije bilo, bio je pozitivan rezultat i svi su papiri bili takvi“, rekao je Šuković.

Šuković je naveo da eventualne zloupotrebe nije mogao da izvede jedan čovek, nego više njih, ali da podaci koji bi ukazivali na to, nisu stizali do Upravnog odbora.

Izvor

[уреди]