Пређи на садржај

Upoznajte MBA studente i poslodavce vodećih kompanija - Prvi MBA Career Fair

Извор: Викиновости

6. septembar 2016.
(PRobjave) - Prvi regionalni MBA Career Fair (sajam karijere) održava se paralelno sa najvećom HR konferencijom - Art of HR2 od 20. do 22. oktobra u Sava Centru. Na jednom mestu će se okupiti poslodavci vodećih kompanija jugoistočne Evrope, kao i preko 500 studenata i diplomaca MBA programa.

Najuspešniji bivši polaznici, danas vodeći biznis regionalni lideri i sadašnji MBA studenti će u direktnom razgovoru sa poslodavcima imati priliku da uspostave poslovnu saradnju. Predstaviće svoju radnu biografiju tako što će se lično upoznati sa poslodavcima najvećih kompanija jugoistočne Evrope. Na sajmu će saznati i više o aktuelnim slobodnim radnim mestima, kao i mogućnostima za zaposlenje.

Razlog zbog kojeg poslodavci cene MBA studije je taj što se njima potvrđuje da je neko stekao menadžerske kompetencije, koje su od suštinskog značaja za svaku savremenu kompaniju. Ulaganje u međunarodno priznat MBA program daje konkurentnu prednost i omogućava bolju poziciju na tržištu.

U okviru MBA Career Fair-a poslodavci će imati priliku da:

- Prikupe radne biografije od vrhunskih kandidata

- Razviju svoj brend kao MBA poslodavac po izboru

- Povoljno i efikasno pristupe bazi MBA talenata

- Razgovaraju sa različitim i iskusnim kandidatima

- Pokažu svoju posvećenost poslovnoj edukaciji

Prijave za učešće na sajmu možete popuniti http://mbafair.eu/.

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima četiri kancelarije u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Извор[уреди]