Uhapšen Nemac koji je ucenjivao Sindi Kroford

Извор: Викиновости


17. новембар 2009.
Berlin-  (Beta) Muškarac koji je pokušao da iznudi 100.000 dolara od Sindi Kroford i njenog muža u zamenu za neobjavljivanje fotografija njihove ćerke predao se policiji u Nemačkoj, javile su svetske agencije.

Nemački državljanin Edis Kajalar došao je u ponedeljak uveče u policijsku stanicu u Štutgartu, saopštilo je tamošnje tužilaštvo. Kajalar je optužen za iznudu u SAD, a ako bude osuđen mogao bi da provede do dve godine u zatvoru.

Nemac je bivšu manekenku i njenog muža Rendija Gerbera ucenjivao zbog snimka na kojem je njihova ćerka vezana za stolicu. Fotografiju kojom je ucenjivao poznati par snimila je bivša dadilja tada sedmogodišnje devojčice, koja je na snimku vezana za stolicu i odevena u majicu kratkih rukava i šorc. Devojčica je roditeljima, koji nisu znali za postojanje snimka, kazala da je dadilja fotografisala tokom igre "policajca i lopova", piše u sudskim dokumentima. Kajalar je, navodno, uzeo snimak od dadilje i u više navrata pokušao da iznudi novac od Sindi Kroford i njenog muža pod pretnjom da će je predati medijima.


Извор[уреди]