Udovičić veruje u svoju ekipu

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


7. август 2010.
Beograd, (Beta) - Trener reprezentacije Srbije Dejan Udovičić izrazio je u subotu uverenje da sadašnja generacija igrača u njegovom timu može da ostavi dubok trag u svetskom vaterpolu, ali da je glup svako ko misli da je nepobediv.

„Uvek sam, suprotno mišljenju skeptika, govorio da ova generacija može da ostavi dubok trag u svetskom vaterpolu, da uđe u anale, udari jedan pečat u istoriji ovog sporta“, rekao je Udovičić na konferenciji za novinare u Beogradu.

„Ipak, samo glup čovek misli da je nepobediv i da se ciljevi zacrtani na papiru obavezno ispunjavaju u realnosti... Moramo da ostanemo na zemlji da bismo uopšte bili u konkurenciji za titule“, dodao je Udovičić čiji je tim već osvojilo Svetsku ligu i FINA kupa.

Naredni izazov aktuelni šampioni sveta imaće na Evropskom prvenstvu u Zagrebu koje će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra. „Imamo 20 dana do tada, zadovoljan sam onime što smo već učinili. Za sada razmišljamo samo o prve dve utakmice. Onoj sa Grčkom, koja je prva i uvek najteža, i sledećoj sa Mađarima, koji su uz Hrvate, Crnogorce, Špance i nas favoriti za medalje“, ocenio je Udovičić.

Извор[уреди]