Пређи на садржај

Udovičić veliko pojačanje Mladosti

Извор: Викиновости


17. септембар 2010.

Загреб / Хрватска (Beta) - Svi hrvatski mediji donose vest o dolasku kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića u Mladost, ističući da je on nakon dve decenije prvi igrač iz Srbije u tom zagrebačkom klubu.

Pod naslovom „Udovičić odbio Partizan i došao u Mladost“, Jutarnji list piše da su pregovori izmedu zagrebačkog kluba i jednog od najboljih svetskih vaterpolista držani u tajnosti, a da je on pregovarao i s beogradskim Partizanom.

List navodi da je tajanstvenost razumljiva budući da je reč o jednom od najboljih svetskih igrača, a takvi sportisti, zvezde planetarnog sjaja i uspeha, njihovi prelasci, dolasci, potpisi ugovora nužno povlače dozu tajanstvenosti, napetog iščekivanja i parafiranja ugovora „u pet do 12“.

Dnevnik ocenjuje da dovođenjem Udovičića Mladost pokazuje veličinu i ugled kluba, budući da i u teškim finansijskim vremenima i kada nema trofeja duže vremena privlači najbolje igrače sveta. List podseća da je u Mladosti igrao i jedan od najboljih svetskih vaterpolista Igor Milanović, takođe iz Beograda i Partizana.

Извор[уреди]