Udovičić saopštio spisak igrača za meč sa Rumunijom

Извор: Викиновости11. март 2010.
BEOGRAD, 11. marta 2010. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić saopštio je u četvrtak spisak igrača za utakmicu sa Rumunijom u Svetskoj ligi.

Utakmica između Srbije i Rumunije igra se u utorak 16. marta od 18 sati, a reprezentativci će se dan ranije okupiti na bazenu Tašmajdan.

Na spisku selektora Udovičića su: Slobodan Soro, Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Živko Gocić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović (Partizan Rajfajzen), Boris Vapenski, Miloš Miličić, Srđan Vuksanović (Vojvodina), Vanja Udovičić, Slobodan Nikić, Filip Filipović (Pro Reko) i Gojko Pijetlović (Kataro).

"Nismo želeli da okupljamo veći broj kandidata pošto ćemo se okupiti praktično 24 sata pred utakmicu. I dalje nastavljamo sa probama pojedinih igrača, a tako će biti sve do kraja ovog dela takmičenja", rekao je selektor Udovičić.

Utakmica sa Rumunijom biće deo tradicionalne manifestacije "Dan vaterpola" u kojoj pored Vaterpolo saveza Srbije kao organizatori učestvuju i "Naša Srbija" i beogradsko Narodno pozorište.


Извор[уреди]