Udovičić odredio igrače za meč sa Španijom

Извор: Викиновости

16. april 2010.

Beograd / Srbija (Beta) Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je u četvrtak ekipu koja će u Portoverdeu 20. aprila odigrati poslednji susret u kvalifikacijama Svetske lige sa Španijom.

Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, taj susret osim prestiža nema veliki značaj, s obzirom da su se obe ekipe plasirale na završni turnir Svetske lige.

Na spisku selektora Udovičića nalaze se: Slobodan Soro, Gojko i Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Živko Gocić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Srđan Vuksanović, Boris Vapenski, Marko Avramović, Slavko Gak, Slobodan Nikić i Filip Filipović.

Udovičić je objasnio da je trener Pro Reka Franko Porcio zamolio da Vanja Udovičić ostane sa ekipom zbog završnice italijanskog prvenstva. „Porcio je uvek bio prema nama korektan tako da smo mu izašli u susret, jer susret nema veci rezultatski značaj“, rekao je Udovičić i dodao:„ Putujemo u nedelju i dan kasnije ćemo imati dva treninga pred susret sa rivalom iz finala svetskog prvenstva“.

Извор[уреди]