U sredu iz Beograda letovi na 12 linija

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

20. април 2010.
BEOGRAD, 20. aprila 2010. (Beta) - Srpski avioprevoznik Jat ervejz saopštio je u utorak uveče da su sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" za sredu predviđeni letovi na 12 linija.

Avioni će poleteti na linijama za Cirih, Atinu, Pariz, Larnaku-Tel Aviv, Moskvu, Rim, Amsterdam-Brisel, Beč, Podgoricu, Tivat, Istanbul i Skoplje. Izmene u saobraćaju sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i dalje su moguće, tako da je ovaj plan letenja preliminaran, navodi nacionalni avioprevoznik.

Tokom prepodneva Jat će pratiti vremenske prilike na liniji za Milano i u skladu s njima odlučiti da li će leteti u taj grad. "Intenzivno se prati situacija na aerodromima u Berlinu, Diseldorfu, Londonu i Frankfurtu ali, ukoliko se nastavi ova meteorološa situacija, Jat neće biti u mogućnosti da leti prema ovim destinacijama", navodi se u saopštenju nacionalnog avioprevoznika.

Tokom narednih dana, do uspostavljanja normalnog saobraćaja, Jat ervejz će izdavati saopštenja o letovima za sutrašnji dan, koja će biti objavljena putem medija. Putnici se takođe mogu informisati i posredstvom pozivnog centra Jat ervejza na besplatni telefon 0800 111528.


Извор[уреди]