U Budvi ubijen biznismen Dragan Bećirović

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


10. април 2011.
Подгорица/ Црна Гора , (Beta) - Uprava policije Crne Gore potvrdila je da je u Budvi, tokom prošle noći, ubijen biznismen Dragan Bećirović.

Potvrdan odgovor agenciji Beta je saopštila portparolka Uprave policije Tamara Ralević, ali nije pružila, bilo kakve detalje u vezi sa ubistvom. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u Budvi privela nekoliko osoba na saslušanje, a izvršila je i uviđaj na licu mjesta.

Dragan Bećirović je bio izvršni direktor kompanije Bepler i Džejkobson u Crnoj Gori, u čijem su sastavu hotel "Avala " u Budvi i hoteli "Bjanka " i "Lipka" u Kolašinu.

Dragan Bećirović i njegov brat Zoran, prema ranijim tvrdnjama nekih podgoričkih medija, imaju poslovne veze sa srpskim biznismenom Stankom Subotićem.

Prema pisanju podgoričkog nedeljnika "Monitor", u broju od 18. marta ove godine, ubijeni Dragan Bećirović je bio "istureni igrač" kompanije Bepler i Džejkobson, a kao akteri u poslovima te kompanije pominju se Stanko Subotić i brat bivšeg premijera Mila Đukanovića. "I sin Svetozara Marovića (bivšeg potpredsednika Vlade Crne Gore) Miloš povezan je sa Beplerom", napisao je "Monitor".

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg