Troicki nastavlja partnerstvo sa Erste Bankom i u 2013. godini

Извор: Викиновости


31. decembar 2012.
Novi Sad/ Srbija (PRObjave) - Erste Bank a.d. Novi Sad i Viktor Troicki, poznati srpski teniser, član Dejvis kup reprezentacije, potpisali su ugovor o saradnji i u 2013. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo. Saradnja podrazumeva finansijsku podršku Banke Viktorovim aktivnostima, dok će on i u narednoj sezoni tokom mečeva nositi logo banke na svom levom rukavu, i u skladu sa svojim rasporedom i obavezama nastaviti da učestvuje u različitim promotivnim aktivnostima Banke.

Erste Banka je saradnju sa Viktorom započela još 2008. godine, kada je Viktor bio 114. igrač na svetu, sa ciljem pružanja podrške kontinuiranom razvoju njegove sportske karijere, kao i promovisanja poslovnih aktivnosti Banke.

Viktor je ovu sezonu završio kao 38. igrač na svetu, i iako nezadovoljan svojom igrom u protekloj godini čvrsto veruje da njegovo vreme tek dolazi i da će sa napornim radom i uz mnogo truda doći i očekivani rezultati. Viktor ne krije zadovoljstvo što je već niz godina ambasador brenda kao što je Erste Banka.

„Veoma me raduje nastavak saradnje sa Erste Bankom, posebno što tokom naredne godine od sebe očekujem mnogo – pre svega povratak u prvih dvadeset pa mi je od izuzetne važnosti nesebična podrška mog tima, porodice i naravno svih zaposlenih iz Erste Banke“, istakao je Troicki i dodao: „Iako mnogo putujem i malo vremena provodim u Beogradu nije mi teško da odvojim vreme za snimanje ili fotografisanje i pokažem napredak i na tom terenu“.

„I mi verujemo da Viktorovo vreme tek dolazi i da će on tek pokazati koliko je dobar igrač. Nama u Erste Banci je možda još važnije koliko on duboko veruje, i mladima širom Srbije ličnim primerom pokazuje, da se jedino napornim radom i istrajnošću postižu vanserijski rezultati. Zato se i radujemo što smo u prilici da mu na neki način pružimo „vetar u leđa“ i u narednoj godini“, izjavila je Manuela Stamatović, direktorka Sektora marketinga Erste Banke.

Извор[уреди]