Tri bisa Darkvuda u Domu omladine

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


9. октобар 2009.
Beograd-  (Beta) Alternativni sastav "Darkvud dab" promovisao je aktuelni album "Jedinstvo" u četvrtak uveče na prvom od tri vezana koncerta u Domu omladine Beograda, gde je publika skoro podjednako dobro primila nove pesme kao i stare hitove iz dvodecenijske karijere.

Od deset pesama sa "Jedinstva", bend je s novopridošlim članom, klavijaturisokm Vasilom Hadžimanovim, izveo čak sedam, od kojih je nekoliko stotina prisutnih u nekadašnjoj sali "Pogon" DOB-a najbolje prihvatilo aktuelni spot "Šećer" i prethodni "Robot".

Srpski kandidat za regionalnu MTV nagradu, "Darkvud" četvorogodišnju pauzu u samostalnim nastupima u rodnom gradu prekida sa tri večeri u DOB-u, koje snima za planirano prvo živo izdanje u karijeri, u formi DVD-ija.

Uz dobar zvuk u renoviranoj dvorani, koncert je završen posle skoro dvočasovne raspoložene svirke i tri bisa, tokom kojih je bend najpre izveo sa "Jedinstva" pesmu "Stvarnost", a zatim i stari hit "Zapremina tela" sa svog poznatog albuma "Elektropionir" (1999).

"Sad ćemo da vam odsviramo nešto sa prvog albuma ('Paramparčad' - 1994). Ide ovako..", najavio ze drugi bis pevač Dejan Vučetić-Vuča pesmu "Usamljeni hašišar", a sledio je "Nevidljivi ujak", dok je treći bis pripao jednoj od njihovih najpoznatijih pesama "U nedogled".


Извор[уреди]