Tom Sajzmor iza rešetaka

Извор: Викиновости


21. септембар 2011.
LOS ANĐELES 21. septembra 2011. (Beta) - Američki glumac Tom Sajzmor proveo je nekoliko sati u pritvoru pošto je tokom racije u centru Los Anđelesa uhapšen zbog nasilja u porodici, izjavila je potparolka losanđeleske policije, prenosi CNN.

Policijski detektivi odeljenja za narkotike kod Sajzmora nisu pronašli drogu, ali su ga priveli kada je ustanovljeno da postoji nalog za njegovo hapšenje. Prema podacima okružnog zatvora Los Anđelesa, 49-godišnji Sajzmor je pušten iz pritvora istog dana, u utorak, pošto je platio kauciju od 26.000 dolara.

Nalog za njegovo hapšenje izdat je 19. avgusta pošto se Sajzmor nije pojavio na suđenju, za šta nije imao zadovoljavajuće opravdanje, izvestila je kancelarija gradskog tužilaštva. Sud u Kaliforniji proglašio ga je krivim za nasilje u porodici 2003, za šta ga je tužila tadašnja verenica Hajdi Flajs. Sajzmor, koji je u prošlogodišnjem intervjuu sa CNN-ovim novinarom Larijem Kingom rekao da je zavisnik od kokaina, heroina i metaamfetamina, učestvovao je u emisiji "Celebrity Rehab with Dr. Drew" 2010.

Извор[уреди]