Пређи на садржај

Tim Srbije napreduje iz meča u meč

Извор: Викиновости


2. септембар 2011.
Београд-  (Beta) - Bivši košarkaški reprezentativac Aleksandar Đorđević izjavio je u subotu da je uveren da će srpski tim brzo rešiti probleme koje je imao u meču sa Izraelom, kao i da će igra srpskog tima biti sve bolja iz meča u meč na Evropskom šampionatu u Litvaniji.

„Siguran sam da stručni štab i igrači teže boljoj igri, ali moraju da budu zadovoljni pobedom. Ostvarili su rezultat koji su želeli, koji je izuetno bitan za dalje takmičenje. Sada imaju jedan dan da naprave neke korekcije u svojoj igri“, rekao je Đorđević agenciji Beta u Beogradu.

Reprezentacija Srbije je u petak na EP u Litvaniji upisala treću pobedu, savladavši Izrael sa 89:80. Srbija je do pobede došla napraviši razliku u poslednjih pet minuta utakmice.

Prema rečima Đorđevića, srpski tim je naišao na probleme. „Verujem da će ih igrači i stručni štab otkloniti, jer imaju i kvalitet i iskustvo, i znanje i talenat“.

Đorđević je ocenio i da je EP u Litavaniji veoma teško i kvalitetno takmičenje, možda i najteže do sada, pa će zbog toga svaka medalja biti još veći uspeh. „Nadajmo se da će se reprezentacija Srbije vratiliti sa nekom od medalja, a svi se potajno nadamo najsjajnijoj“, kazao je.

Извор

[уреди]