Tajger Vuds: Bio sam neveran, žao mi je

Извор: Викиновости19. фебруар 2010.
FLORIDA, 19. februara 2010. (Beta-AP) - Najbolji golfer sveta Tajger Vuds izvinio se u petak zbog ljubavnih afera i rekao da nije siguran kada će se vratiti takmičenjima.

"Bio sam neveran, imao sam afere. Varao sam. Ono što sam uradio je neprihvatljivo. Veoma mi je žao zbog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Prestao sam da poštujem pravila u koja sam verovao, mislio sam da mogu da se izvučem šta god da uradim", rekao je Vuds u prvom obraćanju medijima posle tri meseca, u sedištu Udruženja profesionalnih golfera (PGA) na Floridi.

"Naporno sam trenirao i mislio sam da zaslužujem da iskoristim sve što mogu... Ubedio sam sebe da ne moram da poštujem pravila. Pogrešio sam, bio sam nepromišljen", dodao je Vuds.

Vuds je 27. novembra prošle godine slupao automobil ispred svoje kuće na Floridi, a mediji su naveli da ga je pre toga supruga Elin Nordgren udarila, jer je saznala za njegove ljubavne afere. "Elin me tada nije udarila, ona me nikada nije udarila. Ona se sa velikim dostojanstvom nosila sa ovom situacijom. Ali, rekla mi je da ne prihvata izvinjenje rečima, već da želi da joj postupcima pokažem da mi je žao", rekao je on i istakao da nikada nije bilo nasilja u njegovoj porodici.

Vuds se posebno izvinio porodici, roditeljima i saradnicima zbog skandala koji je narušio njegovu reputaciju porodičnog čoveka. On je istakao da nikada nije koristio drogu i da su te optužbe "potpuno lažne". Rekao je da planira da se vrati takmičenjima, ali da nije siguran kada će to biti.


Извор[уреди]