Пређи на садржај

TV program Nacionalna istovremeno na 16 srpskih stanica

Извор: Викиновости


27. октобар 2009.
Beograd-  (Beta) Televizijski program "Nacionalna", iza kojeg stoji produkcijska kuća "Adventidž" (Advantage), počeće da se emituje 15. novembra na 16 lokalnih i regionalnih TV stanica u Srbiji kao što su "Studio B", "Panonija", "TV 5" i "TV Most".

Predstavnici "Adventidža" rekli su u utorak novinarima u Beogradu da će "Nacionalna" biti emitovana na teritoriji cele Srbije, uključujući dobar deo Kosova, a činiće je zabavni programi - filmovi, TV serije, sitkomi, kvizovi, šou programi i autorske emisije, koje će voditi Ivan Zeljković, Ivan Ivanović, Dragan Gulić, Sandra Lalatović i Jelena Herc.

Ovaj jedinstveni TV program biće distribuiran istovremeno na više TV stanica - za početak u terminima od 18.30 do 19 sati i od 20.50 do 21.50 sati - po ugledu na slične "sidikejted" (syndicated) programe kakvi postoje u SAD, Nemačkoj, Australiji, Velikoj Britaniji ali i Bosni i Hercegovini

"Nacionalna" će biti emitovana preko TV stanica u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pirotu, Leskovcu, Kruševcu, Novom Pazaru, Zaječaru, Boru, Vršcu, Pančevu, Šapcu, Čačku i Kosovskoj Mitrovici.


Извор[уреди]