TRAMEZZA: CIPELE ZA GOSPODU

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


Beograd (PRObjave) Kompanija Salvatore Ferragamo u četvrtak 21. oktobra predstaviće besprekoran balans tradicionalnog i savremenog - Tramezza liniju koja predstavlja najekskluzivniji segment Salvatore Ferragamo muške obuće. Na jedinstvenom događaju, koji će biti održan u XYZ Premium Fashion Store-u u Ušće Shopping Center-u, obućar umetnik prisutnima će prikazati originalnu sofisticiranu proceduru ručne izrade obuće, koja se skoro čitav vek neguje i unapređuje u Ferragamo radionicama u Italiji.

Složen proces izrade ima 320 odvojenih standardizovanih faza koje zahtevaju više od šest sati rada obućara stručnjaka i preko četiri dana finalne obrade. Tramezza konstrukcija, koja se na specifičan način ugrađuje u cipelu, daje obući određene jedinstvene karakteristike: izvanrednu fleksibilnost i održanje oblika, otpornost na habanje, nepropustljivost i izdržljivost tokom vremena. Tramezza, troslojna kožna konstrukcija sa dodatnim ojačanjima od čelika i drveta, debljine 12 milimetara, pre svega je simbol za ekstremnu, neuporedivu udobnost. Zahvaljujući elastičnosti koju pružaju izrada i kvalitet materijala, kontakt sa toplinom stopala omogućava cipeli da se sama oblikuje i zapamti formu. Savršen sistem "reakcije", plod detaljne anatomske studije, obezbeđuje da jedna cipela odgovara samo jednom stopalu. To je čini izvrsno pravljenom po meri, svuda u svetu.

Prestiž detalja, čiste linije, kvalitetni materijali i udobnost su obeležja svih Ferragamo cipela. Tramezza tehnika, koja spaja savremenu izradu sa tradicijom brenda starog gotovo jedan vek, čini pristup obući uzvišenijim. Ovo je tradicija koja proizvodi dve kolekcije Tramezza cipela godišnje, dostupnih u Ferragamo radnjama širom sveta.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg