Sveobuhvatna rekonstrukcija vlade što pre

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


21. децембар 2010.
BEOGRAD, 21. decembra 2010. (Beta) - Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić izjavio je u utorak da što pre treba izvršiti sveobuhvatnu rekonstrukciju vlade.

"Odlaganje tog pitanja ostavlja veliki prostor za medijske manipulacije i za jednu veoma opasnu stvar da svako ko ima nameru da finansira kampanju protiv nekog ministra da bi ga stavio na listu za rekonstrukciju to i uradi", kazao je Dulić u intervjuu agenciji Beta.

On je dodao da ne veruje da će ministartsvo životne sredine i prostornog plana biti menjano, jer je to "tim koji dobro funkcioniše" i jer je to ministarstvo izuzetno važno. "Ovo ministartvo zadire u svaku oblast života i pomaže da se završe reformski procesi i 40 odsto procesa evropskih integracija se odnose na poslove ovog ministarstva i nemoguće je sada ovde pomerati bilo šta", kazao je Dulić.

On je dodao da nema nikakav problem sa tim da više ne bude ministar, da je lekar specijalista i da će se ako više ne bude ministar vratiti da radi u bolnici i raditi svoj posao.


Извор[уреди]