Suzan Bojl o svom nesrećnom detinjstvu

Извор: Викиновости


17. новембар 2009.
London-  (Beta-AFP) Britanka Suzan Bojl, koja je postala svetska zvezda posle učešća u televizijskom muzičkom takmičenju, ispričala je da je u detinjstvu bila žrtva porodičnog nasilja i ismevanja vršnjaka.

U intervjuu Dejli miroru, Suzan Bojl kazala je da je zbog blage mentalne zaostalosti imala teško detinjstvo. "Gledate u osobu koja je svakog dana bičevana kaišem uz reči: 'Budi mirna Suzan!'," kazala je londonskom tabloidu Britanka koja se proslavila kada je u emisiji "Britain's Got Talent" otpevala numeru iz mjuzikla "Jadnici". Snimak njenog nastupa obišao je svet na internetu.

"U školi sam često bila meta tuđih napada iz ovog ili onog razloga. Bila sam spor đak", kazala je Suzan Bojl, čiji će prvi album biti objavljen 23. novembra. Izdavačka kuća Soni saopštila je da je album rekorder po broju unapred naručenih primeraka. U intervjuu Sanu, Suzan Bojl je ispričala da je jedna od njenih najružnijih uspomena ismevanje vršnjaka u školi. "Ne postoji ništa gore od toga da vas neko maltretira i kada ne znate kako da tome stanete na kraj", objasnila je.


Извор[уреди]