Supruge ambasadora pomogle deci

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


11. decembar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - U organizaciji Modne kuće "Luna", a uz podršku "Udruženja žena ambasadora" u Srbiji, sinoć je u Beogradu održan "Luna charity fashion show". Nakon mini modne revije na kojoj je predstavljena najnovija kolekcija ovog modnog brenda, prisutne dame uživale su u šopingu sa popustom, a deo novca od sinoćnje prodaje "Luna" će donirati beogradskoj Fondaciji "Savremena deca".

"Članice Udruženja žena ambasadora su se vrlo rado odazvale našem pozivu, i ja im u ime modne kuće "Luna" i svoje lično ime od srca zahvaljujem što su se odlučile da podrže akciju, i time pomognu deci bez roditeljskog staranja na području Beograda" – rekla je Biljana Jovanović, direktorka Modne kuće "Luna".

"Volonteri iz naše Fondacije drže časove slikanja talentovanim mališanima iz Centra za odojčad, decu i omladinu bez roditeljskog staranja. Deca su specijalno za ovu priliku izložila svoje radove na samom događaju. Prikupljeni novac biće iskorišćen za odlazak na slikarsku koloniju na Divčibarama početkom sledeće godine" – kaže Jovana Tomanović, osnivačica Fondacije "Savremena deca".

"Izuzetna nam je čast da sarađujemo sa modnom kućom "Luna", a posebno nam je drago da ćemo večerašnjom manifestacijom doprineti tome da toj deci bar malo olakšamo život i pomognemo" – rekla je Odilia Stokvis, predsednica "Udruženja žena ambasadora".

Sinoćnju humanitarnu akciju podržala je i glumica Bojana Stefanović.

"Oduševljena sam radovima dece! Ove crteže uradili klinci koji imaju samo 13-14 godina, a radovi izgledaju kao da su ih naslikali profesionalci. Akcija je fenomenalna, i kao glumica ću pomoći koliko mogu" – izjavila je Bojana Stefanović, čije mišljenje deli i pevačica Jelena Ristić.

"Vrlo lep gest od organizatora za ovu vrednu decu. Uvek ću se odazvati i pomoći ovakve akcije, jer su usmerene na one na kojima ostaje naše društvo. Posebno je značajno što su u celu akciju uključene žene ambasadora" – rekla je poznata pevačica.

Pored šopinga sa popustom, sve prisutne dame sinoć su mogle da se konsultuju i sa dizajnerkom Modne kuće "Luna", koja im je dala zanimljive predloge i sugestije za predstojeću zimsku modnu sezonu.

Извор[уреди]