Stvara se atmosfera da Partizan ne treba da uzme titulu

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


21. januar 2013.
Beograd/ Srbija (Beta) Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je u ponedeljak da se u javnosti stvara atmosfera da njegov klub ne bi trebalo da bude prvak Srbije šesti put za redom, ali je istakao da i dalje sve zavisi od njegovih fudbalera.

„Stvara se atmosfera da Partizan ne bi trebalo da šesti put bude prvak. Trudićemo se da ne obraćamo pažnju na to, neće biti lako, biće bočnih udaraca, ali šta nam je - to nam je, moramo da se borimo. Ulazićemo bistre glave na utakmice, da to ne utiče na nas. Sve zavisi od nas“, rekao je Vermezović novinarima na Tari.

On je, ipak, istakao da neće biti lako odbraniti trofej u Super ligi jer njegov tim čeka nekoliko teških utakmica i neugodnih gostovanja.

„Imamo lepu prednost, šest bodova nije malo. Još se samo mi pitamo, ali ima 15 utakmica, teška gostovanja, svaka je finale. Biće zanimljiva polusezona. Neće nam biti lako ni kod kuće, ali gostujemo u Pazaru, Kragujevcu, Jagodini... Biće teško, ali, Bože moj, moramo da se borimo“, istakao je Vermezović.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg