Studentski konkurs za idejno rešenje "Erste studentskog kutka"

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


18. oktobar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - U duhu svoje strateške odluke da promoviše kreativnost među mladima, Erste Banka je pozvala sve studente i apsolvente fakulteta i viših škola arhitekture, unutrašnje arhitekture i dizajna da prijave svoju ideju za kreiranje enterijera "Erste studentskog kutka". Prostor pripada novootvorenoj filijali Erste Banke u ulici Narodnog fronta 23 u Novom Sadu i biće namenjen studentima.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na konkurs do 1. novembra. Konkursna rešenja se predaju do 30. novembra. S obzirom na planiranu namenu "Erste studentskog kutka", Erste Banke će dodatno podržati mlade time što će ih uključiti i u samo projektovanje i adaptaciju ovog prostora. Zadatak konkursa je izrada idejnog rešenja enterijera u ukupnoj površini od 25m2.

Jedino ograničenje u pogledu materijalizacije je da se moraju koristiti isključivo prirodni i reciklirani materijali. Učesnici konkursa kroz projekat treba da istraže različite prostorne i dizajnerske mogućnosti u skladu sa funkcionalnom organizacijom celog prostora. Takođe, neophodno je da osmisle modularni sistem elemenata pomoću kojih bi se mogli opremati i drugi prostori Erste Banke sa istom namenom. U okviru zadatog prostora potrebno je obezbediti mesto za rad jednog kreditnog savetnika koji će u prijatnom i neformalnom ambijentu predstavljati proizvode Banke, zatim omogućiti organizovanje prezentacija, predavanja, izložbi, radionica i konferencija za medije i ugodno korišćenje besplatnog WiFi interneta.

Glavna nagrada je 50 hiljada dinara i izrada idejnog rešenja studentskog kutka u filijali. Deset najboljih radova po mišljenju žirija biće izloženi filijali u okviru izložbe "Studentski kutak".

Više informacija o načinu i uslovima prijave zainteresovani mogu pronaći na sajtu: www.superste.net

Извор[уреди]Bookmark-new.svg