Studenti AIESEC-a na PR Forumu kreirali video kampanju za Kolektivu

Извор: Викиновости


4. april 2012.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - U Beogradu, 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum (u Danijelovoj 32) održan je "PR forum" projekat studentske organizacije AIESEC koji je imao za cilj pružanje sveobuhvatne podrške studentima pri sticanju savremenih znanja i veština, kroz edukaciju i praktičan rad. Projekat su činila predavanja, radionice, predstavljanje studija slučaja, kao i proglašenje pobednika. PR Forum bio je podržan od Kolektive kao generalnog sponzora i još dve kompanije Nordeus, Almex i pozorišta Dadov.

Kolektiva je pružila mogućnost studentima da pokažu svoja stečena znanja iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću, kroz studiju slučaja koja je bila bazirana na kreiranju video klipa.

"Veoma smo zadovoljni idejama i kreativnošću mladih u Srbiji kao i njihovim znanjem i shvatanjem poslovanja. Pred studentima AIESEC-a nije bio ni malo lak zadatak. Napravljena su tri video klipa koja na vrlo jednostavan, simpatičan i nesvakidašnji način objašanjavaju poslovanje Kolektive kao sajta za grupnu kupovinu i velike popuste. Izbor najboljeg video klipa bio je, takođe, težak zadatak za kompaniju."

Pobednički video clip možete pogledati na Youtube klipu.

Извор[уреди]