Stanojević: Adija za mene više ne postoji

Извор: Викиновости


17. април 2011.
Србија -  (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u nedelju da je suspendovao Dominika Adiju zbog nedisipline, rekavši da fudbaler iz Gane za njega „više ne postoji“.

„Nije on kod mene 'na ledu', već zbog ponašanja na terenu i van njega. Zbog toga će snositi posledice. On je suspendovan i sada je na klubu da odluči dalje šta će sa njim. Ne želim da se bavim igračem koji je na pozajmici, a ne izvršava profesionalno svoje obaveze“, rekao je Stanojević novinarima posle treninga.

Partizan je u subotu izgubio od Vojvodine sa 1:0 na svom terenu, čime je ostao bez bodovne prednosti nad Crvenom zvezdom. Adija je zamenjen u 60. minutu, posle čega je otišao direktno u svlačionicu.

„Posle utakmice je prvo ušao u problem sa Nađom, on mu je rekao šta misli o njegovoj igri, a potom sam mu i ja rekao šta imam. On za mene više ne postoji i naravno da na njega ne računam. Rekao sam upravi da je narušio profesionalnu disciplinu i to je to. Ne postoje drugi igrači koji su takvi. Svi maksimalno profesionalno izvršavaju svoje obaveze. Jedino se on nije uklopio“, rekao je Stanojević.

Trener Partizana rekao je da je prvi poraz u prolećnom delu sezonu svima u klubu teško pao. „Nije nam lako, ali okrećemo se meču sa Smederevom, to je za nas sada prioritet. Nije bila burna noć, proveli smo je na Teleoptiku, analizirali smo meč, to je uobičajena praksa, ništa se spektakularno nije dogodilo“, rekao je Stanojević.

Извор[уреди]