Srpski fudbal je blizu evropskog

Извор: Викиновости


26. април 2011.
Стара Пазова-  (Beta) - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je u utorak u Staroj Pazovi da je srpski fudbal blizu evropskog kvaliteta i kao glavni prioritet u ovoj godini označio plasman reprezentacije na EP 2012. godine.

„Ne delim mišljenje kritičara da se srpski fudbal nalazi u beznađu. Crvena zvezda konstantno napreduje, Partizan je konstantno stabilan, a hrabre nas igre Vojvbodine, Rada i Spartaka“, rekao je Karadžić na Skupštini FSS.

Fudbalski savez dodelio je priznanja za najbolju sudijski tim Slobodanu Veselinoviću, Igoru Radojčiću i Milovanu Ristiću. Nagradu za najperspektivnijeg grača dobio je član holandskog Herevena Filip Đuričić, a za najperspektivnijeg trenera šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević.

„Izuzetno cenim ovo priznanje. Potičem iz ove organizacije i prve trenerske uspehe napravio sam sa omladinskom reprezentacijom. Fudbal u Srbiji je živ. Ne smemo da minimalizujemo ono što smo uradili do sada i verujem da smo što bliži Evropi“, rekao Stanojević.

Извор[уреди]