Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


30. mart 2012.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Soft Skills Academy je besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština, koji će se održati od 17. do 21. aprila 2012. godine u prostorijama Privredne komore Srbije i Računskog centra pri Elektrotehničkom fakultetu.

Cilj ove Akademije je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Učešće na Akademiji će uzeti 50 najboljih kandidata sa fakulteta u Beogradu, koji će učestvovati na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, poslovne komunikacije, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata, razvijanja liderskih veština i srodnih tema. Treninge će držati međunarodni sertifikovani Istek (EESTEC) treneri, kao i predstavnici konsultantskih kuća i kompanija koje učestvuju u realizaciji projekta. Po završetku Akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanije generalnog pokrovitelja projekta.

Ove godine se prvi put uvodi alumni mreža za polaznike Akademije, tako da će oni na taj način biti okupljeni na jednom mestu i u budućnosti.

Veliko interesovanje mladih tokom prethodne dve godine održavanja Akademije je potvrdilo potrebu za događajem ovog tipa, jer su upravo "meke" veštine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva.

Prijave za Akademiju su otvorene od 26. marta do 8. aprila 2012. godine.

Organizator događaja je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC) Lokalni komitet Beograd.

Više detalja o događaju možete pročitati na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu i Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg