Пређи на садржај

Soderberg demantuje da se povlači sa filma

Извор: Викиновости


24. јул 2011.
Лос Анђелес-  (Beta) - Režiser Stiven Soderberg, dobitnik Oskara za "Puteve droge" demantovao je priču da se povlači iz sveta filma. U decembru prošle godine glumac Met Dejmon je izjavio da se režiser sa kojim je radio "Contagion", odlučio da se 2012. potpuno povuče iz kinematografije.

Soderberg je sada, međutim, Entertejnment vikliju objasnio da, bez obzira što mu je "dosadila" filmska industrija, još nije odlučio da se zvanično penzioniše. "Met Dejmon je diskretan kao 14-godišnja šiparica. To sam rekao pijan, u vreme dok smo snimali `Contagion' u Čikagu". Režiser je rekao i da se iznenadio kad je nekoliko dana kasnije u novinama čitao o svom navodnom penzionisanju i dodao da još nije siguran u tu odluku.

„Ja na neki način polako izlazim iz posla, ali nikome ne pada na pamet da napusti dobar posao u dobroj klimi. Sve to je to preuveličano. To je Metova greška“. Soderberg trenutno radi na dva projekta, filmu o ekscentričnom pijanisti Liberačeu sa Majklom Daglasom i rimejku špijunskog filma "The Man from U.N.C.L.E." sa Džordžom Klunijem.

Извор[уреди]