Smanjili smo dug za oko 8,5 miliona evra

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

1. april 2013.
Beograd/ Srbija (Beta) Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je u ponedeljak da je uprava od svog formiranja smanjila dug za oko 8,5 miliona evra.

„Zatekli smo dug od oko 40 miliona evra, sa tendencijom da on poraste za još pet miliona i on je od tada smanjen za oko 8,5, ali ne mogu da preciziram jer se radi o svakodnevnom poslu. Nisam zadovoljan tom dinamikom, jer volim da radim velikom brzinom kada se rešavaju krizni problemi. Ne treba da se zavaravamo, jako je teško finansijsko stanje“, rekao je Čović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Čović je potvrdio da je u petak na račun stigla uplata od glavnog sponzora Gasproma, a ovosezonski prihod od ruske kompanije je četiri miliona evra, od čega je 3,6 miliona pripalo fudbalskom klubu.

„Mi živimo virtuelni finansijski život jer svaki dan imamo nove zabave, uvek očekujemo novu blokadu i to stanje će potrajati odredjeno vreme, ali nastojimo da ne strahujemo svakodnevno. Poverioci su izgubili poverenje i njih ne zanima što je u klubu nova uprava“, kazao je Čović i dodao da su u klubu ukinute sve vrste premija.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg