Slovački mediji kritikuju Hantuhovu i Ribarikovu

Извор: Викиновости


18. април 2011.
Братислава-  (Beta) - Slovački mediji u ponedeljak prenose kritike na račun teniserki iz te zemlje ističući da su u duelu Fed kupa protiv reprezentacije Srbije izgubile „dobijen meč“.

„Par Hantuhova-Ribarikova je krenuo sjajno, a poražene su zbog svoje lakomislenosti i grešaka. Nisu psihički izdržale to da imaju suverenu prednost i da mogu lako da prođu dalje“, navele su Hospodarske novine u komentaru duela za popunu Svetske grupe Fed kupa, u kojem je Srbija u Bratislavi minulog vikenda pobedila Slovačku sa 3:2.

„Slovačke teniserke pretvorile su u poraz i ono što se nije moglo“, piše danas slovački dnevnik SME i dodaje da je inače smireni selektor slovačkih teniserki Matej Liptak obuzet emocijama teško tražio reči. „Sve je pokvarilo nekoliko loptica. Najviše mi je krivo što tako blizu Svetskom kupu možda nećemo moći da pridjemo još dugo. Uprkos porazu želim da pohvalim naše teniserke koje su se borile do kraja“, kazao je slovačkim medijima Liptak.

Za Danijelu Hantuhovu je izgubljen meč u dublu protiv Jelene Janković i Aleksandre Krunić velika frustracija. „Bili smo blizu da porazimo jedan od najboljih timova na svetu. Do rezultata 6:2, 5:1 smo igrale super. Sve nam je polazilo za rukom, a onda je došlo par loptica na kojima se sve pokvarilo“, rekla je Hantuhova za Pravdu.

Извор[уреди]