Пређи на садржај

Slika (screen shot) objave na sajtu na samo klik mišem

Извор: Викиновости


21. februar 2012.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - "Naslovi.net internet kliping" servis namenjen praćenju objava na preko stotinu najvažnijih portala i sajtova medija na adresi www.naslovi.net/kliping unapređen je još jednim alatom koji predstavlja upravo ono što svakom PR menadžeru svakodnevno treba. Od danas će uz svaku online objavu saopštenja ili vesti na mejl korisnika ili u arhivu dolaziti i screenshot (slika) strane veb sajta na kojoj je pronađena. Reč je o novom alatu, odnosno, funkcionalnosti servisa kojim se automatski snimaju slike strana sajtova na kojima je određena vest objavljena i u najkraćem roku dostavljaju korisnicima u formatu pogodnom za ubacivanje u izveštaje, prezentacije ili za slanje mejlom.

Ova usluga se ne naplaćuje naknadno i deo je paketa koji korisnik zakupljuju. Veoma je jednostavna za korišćenje i potpuno je prilagođena potrebama PR-ova. "Naslovi.net internet kliping zamišljen je i realizovan prvenstveno kao alat kriznog onlajn PR-a, a namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe na najposećenijim domaćim sajtovima objavu koja je bitna agenciji radi očuvanja onlajn reputacije klijenta ili osobama u samim kompanijama koje se ovim bave", rekao je Miloje Sekulić, internet konsultant i stručnjak koji je učestvovao u razvoju ovog projekta.

Tehnologija pruža razne mogućnosti, a "Naslovi.net internet kliping" servis trudi se da se prilagodi potrebama svojih sve brojnijih klijenata. Više informacija o novom servisu i detaljna upustva o njegovoj primeni možete pronaći na adresi http://www.internetkliping.rs, kao i da se prijavite za besplatni tronedeljni test period: http://www.naslovi.net/kliping/kontakt.php.

Извор[уреди]