Sinemanija u Beogradu i Novom Sadu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


28. септембар 2009.
Beograd-  (Beta) Tradicionalna smotra svetskih filmskih hitova "Sinemanija" biće održana od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru u Beogradu, a na repertoaru će, između ostalog, biti dokumentarac Kenija Ortege "Mićael Jackson: This Is It", o preminulom kralju pop muzike.

Ova tradicionalna smotra filmskih premijera, čiji je pun naziv "Loreal Pariz Sinemanija", biće s danom zakašnjenje održana i u hali Spens u Novom Sadu, navodi se u programu koji je medijima danas dostavio organizator, distributerske kuće "Tak" (Tuck).

Ukupno će biti prikazana 24 filma. Premijerni program "Sinemanije" u Sava centru odvijaće se u velikoj sali, dok će reprizni program ići i u velikoj i u maloj.

Karte za premijerni program u terminima od 17.30 i 22 sata koštaju 250 dinara, a one za premijere u 19.30 koštaju 300 dinara. Za reprize, cena ulaznice je 150 dinara. Prodaja karata će se odvijati na blagajni Sava centra i bioskopa "Takvud", kao i preko Tiketlajna, Bilet servisa i na prodajnim mestima lanaca knjižara IPS.


Извор[уреди]