Пређи на садржај

Seavus i Capernow sa zajedničkom ponudom novih MVNO usluga

Извор: Викиновости


23. novembar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Seavus(r) je ostvario novo strateško partnerstvo sa Capernow(r), nordijskim provajderom biling sistema. Ovo partnerstvo omogućava Seavusu da dopuni i proširi svoj portfolio usluga na polju MVNO, što predstavlja jedan od njegovih glavnih ciljeva u dugogodišnjem radu kao softverske kompanije koja obezbeđuje i implementira sistemska rešenja. Capernow je nordijski provajder biling sistema. iTMS platforma predstavlja kompletno integrisan sistem podrške poslovanju (BSS), koji podržava rad MVNE, MVNO, SP, ISP, Broadband, Triple/QuadPlay, WiMAX i VoIP. Automatizovani procesi omogućavaju velike uštede u trošokovima povezanim sa svim Call centers i sa Back Office.

"Sa ciljem da obezbedimo najbolje sisteme i usluge našim klijentima, zaključili smo partnerstvo sa Capernow za zajednički razvoj MVNO (mobilni virtuelni operator)", kaže Aleksandar Mišačkovski, odgovoran za razvoj strateških partnerstva u Seavusu za Telekom i medije. "iTMS platforma Capernow je rešenje koje dokazano pomaže brzom razvoju poslovanja novih MVNO/VNO. Razgledajući portfolio dve kompanje, sasvim je očekivano da Seavus i Capernow udruže svoje snage i da predstave na tržištu bolju i bržu uslugu, koja ujedno pomaže i smanjivanju troškova", dodaje Mišačkovski.

"Naša iTMS platforma ima za cilj da usluži veliki broj novih mobilnih virtuelnih operatora, kao i dokazane provajdere paketa usluga - internet, televizija i telefonija. Imaući u vidu značaj ovih igrača na tržištu telekomunikacija, to je veliki izazov za nas, no mi smo spremni da ispunimo cilj sa punim samopouzdanjem", kaže Mikael Bragard, glavni izvršni direktor Capernow. "Naša vizija je da budemo prepoznatljivi kao svetski lider na tržištu inteligentnih usluga i rešenja za sisteme telekoma", dodaje Mikael Bragard.

O Capernow: Osnovan u Danskoj, Capernow(r), danas obezbeđuje rešenja za veliki broj kompanija širom sveta. Njegova efektivna partnerska strategija mu omogućava zaključivanje partnerstava sa značajnim međunarodnim kompanijama. Danski biznis vesnik "Boersen" ove godine je nagradio Capernow za kompaniju sa najbržom stopom rasta, dozvoljavajući mu da koristi logo Gazelle u svom radu.

O Seavus: Seavus(r) je kompanija za razvoj softvera i konsalting, osnovana 1999 u Malmeu (Švedska). Danas, Sivus ima više od 500 eksperti i dokazani portfolio uspešnih rešenja, sistem integracije i podrške velikom broju klijenata širom sveta. Grupacija Sivus ima 8 kancelarija širom sveta uključujući kancelarije u Švedskoj, SAD, Makedoniji, Švajcarskoj, Belorusiji, Latviji i Srbiji. Više informacija na www.seavus.com ili press@seavus.com.

Извор[уреди]