Пређи на садржај

Santana traži roštilj u Beogradu

Извор: Викиновости


4. јул 2011.
Србија -  (Beta) - Gitarista Karlos Santana od organizatora koncerta 6. jula u Beogradskoj areni tražio je da mu obezbede za večeru "domaće specijalitete i roštilj, tajlandsku i indijsku kuhinju".

„S obzirom da se neće dugo zadržavati u Beogradu, jer odmah posle koncerta Santana odlazi, lista zahteva je izuzetno skromna i zasniva se uglavnom na dosta bezalkoholnog i osvežavajućeg pića, slanih grickalica i raznih vrsta sireva“, saopštila je Beogradska arena.

Uz to, pošto se Santana ne odvaja od svog Ajpoda (IPod) gde god da ide, navedeno je da u vozilu koje će ga dočekati na aerodromu obavezno bude priključak za Ajpod.

Iz Arene je najavljeno da će Santana svirati oko dva časa. Sa Santanom sviraju gitarista i pevač Tomi Antoni, džez klavijaturista Dejvid Kej Metjuz, trombonista Džef Kresmen, basista Beni Ritveld i pevač Endi Vargas. Kako je najavljeno, u nekoliko pesama za bubnjevima će biti Santanina supruga Sindi Blekmen, koja je najpoznatija po dugogodišnjoj saradnji sa rokerom Lenijem Kravicom.

Извор

[уреди]