Rob Lou u filmu po istinitom događaju

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


15. јун 2011.
LOS ANĐELES, 15. juna 2011. (Beta) - Američki glumac Rob Lou igraće policajca osumnjičenog za ubistvo supruge u filmu koji će po istinitom događaju snimiti televizija Lajftajm, objavljeno je na filmskom sajtu Dedlajn.

Policajac iz okoline Čikaga Dru Piterson optužen je za ubistvo svoje treće žene nakon misterioznog nestanka njegove četvrte supruge. U filmu će se u ulozi Pitersonove četvrte žene Stejsi, koja je bila 30 godina mlađa od muža, pojaviti Kejli Kuoko. Posle Stejsonog nestanka u maju 2010, Piterson je negirao ikakvu povezanost sa tim. Ipak, uhapšen je i optužen za ubistvo prethodne žene Ketlin Savio. Njena smrt 2004. - pronađena je udavljena u praznoj kadi -, najpre je proglašena nesrećnim slučajem, ali je to posle ekshumacije tela i dodatnih analiza izmenjeno u ubistvo.

Piterson trenutno u zatvoru čeka početak suđenja. Film, čiji je radni naziv "The Drew Peterson Story aka Ladykiller", govoriće o ta dva slučaja i potencijalnoj vezi između njih. Scenario je napisala Tina But, na osnovu knjige "Fatal Vows: The Tragic Wives of Drew Peterson" novinara Džozefa Houzija koji je pratio Pitersonov slučaj.


Извор[уреди]