Reprezentativci dali glas za ostanak Antića

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


9. август 2010.
BEOGRAD, 9. avgusta 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativci Srbije većinom su za ostanak selektora Radomira Antića na čelu reprezentacije, a svi kažu da nisu oni ti koji o tome odlučuju.

"Iskustvo mi govori da je možda bolje da 'predriblam' odgovor na takvo pitanje. Ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije primaju platu da odlučuju o takvim stvarima, na njima je odgovornost. Oni i dovode selektore", rekao je danas kapiten Dejan Stanković na konferenciji za novinare u Kovilovu gde se ekipa okupila za prijateljski susret sa Grčkom.

"Mogu samo da kažem da smo sa Antićem napravili veliki rezultat, igrali dobar fudbal, možda i najbolji od kada sam u reprezentaciji... Neću da pričam o tome šta ako. Za nas on je i dalje selektor. i dalje je naš Mister", dodao je Stanković.

Napadač Marko Pantelić izneo je sličan stav i dodao da će fudbaleri ostati zajedno bez obzira na moguće promene zbog kazne Svetske fudbalske federacije (FIFA) da Antića suspenduje na četiri utakmice.

"Mi smo familija, uvek smo i bili i to ćemo i ostati. Podsetiću samo da je, kada je Antić pre dve godine došao na čelo reprezentacije, većina bila skeptična da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo, a to smo na kraju učinili i to u jako teškoj grupi", naveo je Pantelić.


Извор[уреди]