Rasel Krou protiv obrezivanja

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


11. јун 2011.
LOS ANĐELES, 11. juna 2011. (Beta) - Oskarovac Rasel Krou kritikovao je praksu obrezivanja beba, ocenivši da je ona "varvarska" i "glupa", a potom se posle kritika javno izvinio zbog svojih reči, prenose sajtovi koji prate šou biznis.

Krou je obrezivanje kritikovao na Tviteru. "Obrezivanje je varvarsko i glupo. Ko ste vi da ispravljate prirodu? Da li Bog zahteva donaciju kože? Bebe su savršene. Volim moje jevrejske prijatelje, volim jabuke i med i male smešne šešire, ali prestanite da sečete svoje bebe", napisao je glumac. "Uvek ću braniti savršenstvo beba. Uvek ću verovati u Boga, a ne u čovekovu interpretaciju onoga što Bog od njega traži", dodao je.

Posle kritika, Krou je obrisao svoje komentare i napisao: "Osećam duboku ljubav prema svim ljudima svih nacionalnosti. Veoma mi je žao što sam ovde izrekao stvari koje su izazvale uznemirenje". "Stavljajući na stranu moja lična ubedjenja, shvatam da će neki ovu debatu shvatiti kao moje podsmevanje ritualnima i tradiciji drugih. Veoma mi je žao", dodao je.


Извор[уреди]