Пређи на садржај

Rambo ljut zbog neduhovite skrivene kamere

Извор: Викиновости


7. август 2011.
ZAJEČAR, 7. avgusta 2011. (Beta) - Muzičar Ramo Amadeus odbio je u nedelju da nastupi na 45. Gitarijadi u Zaječaru, posle gostovanja na Timočkoj televiziji koja je organizovala da gledaoci u, navodno, živom javljanju kritikuju nastupe hrvatskih muzičara na tom rok festivalu.

Rambo Amadeus je sa voditeljem manifestacije Đorđem Davidom i hrvatskim muzičarem Dadom Topićem koji je takođe nastupao na Gitarijadi, učestvovao u TV emisiji "Moj grad", ali je demonstrativno napustio Zaječar kada su gledaoci u nameštenom javljanju počeli da zameraju izbor gostujućih grupa.

Pre emisije, gledaoci su kajronom na ekranu obaveštavani da će biti svedoci skrivene kamere koja se priređuje uživo pod nazivom "Nemoguća misija". Jedan od "navodnih" gledalaca uživo uključenih u program, zamerio je organizatorima što se ne solidarišu sa Željkom Mitrovićem iz TV Pink i njegovim bojkotom hrvatske muzike.

David je kasnije publici rekao da je skrivena kamera bila "spakovana" za Dada Topića, ali da se Rambo Amadeus naljutio iz "nepoznatih razloga".

"Nije bilo ničega na moj racun, ali me je bilo sramota od Dada Topića, od legende i Jugoslovena. On je bio miran i video je da se nešto neobično dešava, ali ga je dugogodišnje iskustvo zaustavilo da reaguje", rekao je Rambo Amadeus.

On je dodao da mu je sadržaj nameštaljke "smešan i neduhovit" i da taj postupak nije bio "domaćinski" prema Topiću. "Rekao sam da me je sramota, jer nisam hteo da budem deo nečega što je ispod časti prema bilo kome", rekao je Rambo, i obećao da će koncert održati kasnije.


Извор[уреди]