Radu potrebna pobeda i podrška navijača

Извор: Викиновости


Датотека:Srbgrb.jpg

16. септембар 2011.
Србија -  - Slavko Petrović, trener Rada ocenio je pred utakmicu sa Jagodinom u subotu da je njegovom timu neophodna pobeda i da do nje mogu doći samo velikim zalaganjem čemu će doprineti veća konkurencija u timu posle oporavka povređenih fudbalera.

„Svesni smo da samo maksimalnim angažovanjem možemo doći do pobede koja nam je od izuzetnog značaja u ovom momentu“, rekao je Petrović.

Posle dobrog početka sezone Rad je u poslednjem kolu poražen od OFK Beograda sa 2:1 i trener ekipe sa Banjice veruje da bi pobeda na svom terenu vratila njegovu ekipu u dobar ritam. Ipak niko u Radu ne podcenjuje goste iz Jagodine.

„Od prvog i drugog na tabeli, Jagodinci su poraženi minimalnim rezultatom i ta činjenica nas naće zavarati, jer znamo da se radi o izuzetnom protivniku“, reka je Petrović.

U konkurenciju za tim posle povrede vratili su se i Branislav Jovanović, Predrag Luka kao i Luka Milivojević dok će na golu biti Branislav Danilović.

Utakmica između Rada i Jagodine igra se u subotu od 16:30 na stadionu Obilić, a uprava beogradskog kluba očekuje veliku podršku navijača na tribinama zbog čega će biti besplatan ulaz na utakmicu.

Извор[уреди]