Radnički žali zbog nesreće i ostaje uz svog igrača

Извор: Викиновости


19. novembar 2012.
Kragujevac/ Srbija (Beta) Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca izrazio je u ponedeljak veliko žaljenje i zabrinutost zato što je njegov igrač danas izazvao saobraćajnu nesreću i povredio više osoba.

„Vaterpolo klub Radnički izražava veliko žaljenje i zabrinutost zbog ovog incidenta kako za sve povređene tako i za svog igrača i spreman je da pomogne na svaki način kako nadležnim organima tako i svim povređenima u ovoj nesreći“, navodi se u saopštenju.

Popović je u ponedeljak ujutru svojim automobilom uleteo na autobusku stanicu i povredio osam osoba, među kojima i dete. Radnički je saopštio da se igrač vraćao iz Beograda, iz posete porodici, i da je zaspao za volanom.

Radnički je naveo i da je povređene u Urgentnom centru obišao i trener ekipe Dejan Udovičić.

„Boris Popović je...pokazao da se radi o pravom sportisti... i zato molimo javnost da ne manipuliše pretpostavkama da je naš vaterpolista vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika, da je vozio prebrzo i bahato, jer za takve pretpostavke, jednostavno, nema mesta“, navodi se u saopštenju Radničkog.

Klub je istakao da njegov igrač neće bežati od odgovornosti već će snositi posledice svoje greške, kao i da će biti uz svog vaterpolistu u teškoj poziciji.

Izvor[уреди]