Putin posetu Beogradu počinje u sredu pre podne

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


21. март 2011.
Београд/ Србија , (Beta) - Jednodnevna poseta ruskog premijera Vladmira Putina Srbiji u sredu počinje svečanim dočekom u 11.20 ispred Palate Srbije gde će razgovarati s predsednikom i premijerom Srbije, Borisom Tadićem i Mirkom Cvetkovićem.

S Putinom će prvo razgovarati Tadić posle čega će uslediti plenarni sastanak dve delegacije kojim će predsedavati srpski predsednik.

U 13.00 biće odžan sastanak delegacija vlada Srbije i Rusije kojim će predsedavati Cvetković i Putin. Sastanci u Palati Srbija zavrsavaju potpisivanjem sporazuma dve vlade i u 14.00 izjavama za medije predsednika Srbije i premijera Rusije.

Vladmir Putin će se posle sastanaka u Palati Srbija na Novom Beogradu uputiti u Narodnu skupštinu gde će se u 14.45 sastati s predsednicom Skupštine Slavicom Đukić Dejanović.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je agenciji Beta da trasa kretanja Putina ne može biti objavljena zbog bezbednosnih razloga i da će policija primeniti prvi stepen obezbeđenja koji podrazumeva i blokadu saobraćaja u nekim delovima grada.

Извор[уреди]