Publika uživala u nasupu Kristala

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

24. februar 2014.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Održan treći "Amstel unplugged" koncert u Ustanovi kulture Starog grada - Parobrod

Nastupom muzičkog benda "Kristali" u Ustanovi kulture Starog grada "Parobrod" nastavljena je sezona kreativnih unplugged muzičkih nastupa, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima. "Kristali" su akustičnim nastupom u Parobrodu izveli numere iz svoje 20 godina duge karijere i tako publiku zabavili svojim poznatim hitovima.

Popularni bend "Kristali" izveo je svoje pesme u novom aranžmanu, pa su ljubitelji kvalitetnog pop-rok zvuka mogli da uživaju u drugačijim varijantama pesama "Menjam se", "Ustani kreni", "Sasvim sam", "Osmi dan" i drugim numerama kojima su Kristali obeležili prisustvo na domaćoj muzičkoj sceni.

„Nastavljamo sa serijalom Amstel unplugged u UK Parobrod. Mislim da su novim zvukom Kristali dodatno osvežili svoje pesme, a publici se to očigledno svidelo“, rekla je Milena Rajković, direktorka ustanove kulture Starog grada.

U okviru projekta "Amstel unplugged" do sada su u UK Parobrodu nastupile grupe Hornsman Coyote & Soundsystem i poznati kantautor Vasil Hadžimanov sa svojim bendom. Koncerti će se u kontinuitetu održavati do maja 2014. godine, a karte će kao i do sada moći da se kupe u UK Parobrod. Naredni koncert, koji će se održati 15. marta u 20.30 sati, rezervisan je za sastav Veliki prezir.

UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se u realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog akustičnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja. Parobrod je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa više od 80 koncerata. UK Starog grada osnovana je u martu 2010. godine i zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih, ali i podršci opštine Stari grad, realizovala je više od 500 različitih programa.

Извор[уреди]