Promocija albuma New Tomorrow benda Irish Stew of Sindidun

Извор: Викиновости


5. decembar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Posle nekoliko uspešnih koncerata širom Srbije, Irish Stew of Sindidun sa uzbuđenjem najavljuje beogradsku promociju albuma "New Tomorrow" koja će se održati 9. decembra u Domu omladine Beograda sa početkom u 21h.

Irish Stew je za susret sa beogradskom publikom izabrao intimnu atmosferu Kluba Doma omladine, upravo zbog mesta koje ima veliku važnost za celokupnu karijeru benda i na kome su održali neke od svojih najvažnijih koncerata.

Nakon dva uspešna albuma: So Many Words (2005) i Dare to Dream (2008), 6. oktobra ove godine bend je objavio i treći studijski album pod nazivom New Tomorrow. Album ima dva izdanja: CD izdanje na etiketi One Records-a koje se može naći u svim CD shopovima i specijalno izdanje koje je dostupno za besplatan download na sajtu benda www.irishstew.net. Pre nekoliko nedelja izašao je i prvi spot za pesmu Take me High.

Irish Stew su Bojan Petrović (vokal i frula), Ana Milanović (violina), Ivan Đurić (bendžo), Nenad Gavrilov (gitara), Aleksandar Gospodinov (bas gitara) i Marko Jovanović (bubanj).

Извор[уреди]