Prijem 2010 - PRiZNANJA za PRofesionalce

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

Beograd (PRObjave) Pozivamo Vas na trinaesti po redu, tradicionalni godišnji "Prijem" koji organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću. Na PRijemu će biti dodeljena "PRiZNANJA", PRestižne godišnje nagrade DSOJ za najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative. Događaju će, pored predstavnika struke iz komercijalnih i javnih preduzeća, prisustvovati i predstavnici medija, PR agencija i uvaženi predstavnici Vlade Republike Srbije.

Za nagrade ove godine, u 12 kategorija, prijavilo se rekordnih 96 radova. U finalnom izboru konkuriše 36 projekata iz korporativnog, javnog, neprofitnog sektora. Ko je sve dobio "PRiZNANJA" i koja je PR agencija proglašena za agenciju godine saznaćemo u sredu, 02. juna 2010. godine u 18 časova, u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić", Bulevar kralja Aleksandra 77a.

Uvereni da i sami osećate važnost profesionalnog i stručnog usavršavanja ljudi koji se bave odnosima sa javnošću i najčešće komuniciraju sa medijima, verujemo da ćete, kao bliski saradnici, imati i interesovanja da učestvujete u našoj godišnjoj proslavi.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg