Premijera Pirata sa Kariba u Srbiji

Извор: Викиновости


16. мај 2011.
BEOGRAD, 16. maja 2011. (Beta) - Četvrti deo holivudskog pustolovnog filmskog serijala "Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) biće premijerno prikazan u Srbiji 18. maja u beogradskom Domu sindikata i novosadskoj "Areni sinepleks".

Distributer "Taramaunt" saopštio je u ponedeljak da novi doživljaji piratskog kapetana DŽeka Speroua, koga igra DŽoni Dep, ulaze 19. maja u redovni bioskopski repertoar u Srbiji.

Novine četvrtog nastavka svetski izuzetno uspešnih "Pirata" kompanije "Dizni" i producenta DŽerija Brukhajmera je 3D verzija i izostanak likova koje su u prethodna tri dela tumačili Kira Najtli i Orlando Blum.

Nove likove igraju Penelope Kruz i Ian Mekšejn, a od starih likova ostaju kapetan Barbosa, koga igra DŽefri Raš i Kevin R. Meknali kao Speruov dugogodišnji drugar.

"Sperou će ukrstiti puteve sa ženom iz svoje prošlosti (Kruz), ali neće biti siguran da li je u pitanju ljubav ili nemilosrdna prevarantkinja koja ga koristi da bi pronašla čuvenu fontanu mladosti", navodi "Taramaunt".


Извор[уреди]