Poslednjem vladaru vetrova pet Zlatnih malina

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


27. фебруар 2011.
LOS ANĐELES, 27. februara 2011. (Beta) - Akciona fantazija "Poslednji vladar vetrova" dobila je pet Zlatnih malina, najnepoželjnijih holivudskih nagrada pošto se dodeljuju najgorim ostvarenjima.

"Poslednji vladar vetrova" dobio ih je kao najgori film, a režiser M. Najt Šjamalan za režiju i za scenario, javile su agencije. Taj film je doneo "nagradu" i za najgoru epizodu Džeksonu Ratbonu a organizartori su mu u "zasluge" uračunali i rolu u "Sumrak sagi: Pomračnju". "Poslednji vladar vetrova" je dobio i specijalnu Zlatnu malinu za najgore korišćenje 3D tehnologije: "Da čoveku ispadnu oči", naveli su organizatori u obrazloženju.

"Seks i grad 2" "zaradio je tri Zlatne maline: prva je za najgoru žensku ulogu koje dele Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson. Dobio je Zlatnu malinu i za najgori glumački ansambl i u kategoriji najgori prednastavak/rimejk/nastavak. Ešton Kučer je proglašen za najgoreg glumca za role u filmovima "Slatkiš i ubica" i "Dan zaljubljenih", a Džesika Alba je proglašena za najgoru glumicu u epizodnim ostvarenjima, zahvaljujući ulogama u četiri filma, "Ubica u meni", "Upoznajte male Fokerove", "Mačeta" i "Dan zaljubljenih".


Извор[уреди]