Posao SNS da Srbiju vodi napred

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


27. oktobar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je u subotu u stranačkim prostorijama stranačku slavu Svetu Petku i tom prilikom je predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao da je posao SNS i više od 330.000 njenih članova da i u narednom periodu Srbiju vode napred „čiste duše“.

Vučić je rekao da je zadatak SNS da stvori modernu i uspešnu Srbiju, očuva nacionalne interese, obezbedi otvaranje novih radnih mesta, istraje u borbi protiv korupcije i kriminala i vrati veru ljudima da može da se vlada pošteno.

Vučić je rekao da je to prva slava na kojoj ne prisustvuje osnivač SNS Tomislav Nikolić, ali je dodao da je on kao predsednik Srbije „na važnom državnom poslu u Makedoniji“.

Vučić je kazao da Nikolić više nije član SNS, ali da članovima te stranke niko ne može da zabrani da Nikolića osećaju kao svog.

On je takođe zahvalio i predsedniku Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislavu Koštunici koji je tu stranku, kako je rekao, podržao onda kad je malo ko verovao u njenu pobedu.

Stranačkoj slavi osim funkcionera SNS prisustvovali su i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik DSS Vojislav Koštunica, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić, sin Tomislava Nikolića Radomir Nikolić, lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković, Dragomir Karić, Luka Karadžić, Maja Gojković i drugi.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg