Počinje prodaja ulaznica za Festival igre

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


2. novembar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Prodaja karata za predstave 10. Beogradskog festivala igre koje će biti održane u aprilu 2013. godine u Madlenijanumu i Beogradskom dramskom pozorištu, počinje u ponedeljak, 5. novembra, najavili su u petak organizatori.

Karte za predstave Festivala igre na sceni Madlenijanuma koštaju 1.300 i 1.500 dinara i prodaju se na blagajnama tog teatra u Zemunu (Glavna 32) i u Cepter muzeju (Knez Mihailova 42), a cena ulaznica za nastupe u Beogradskom dramskom pozorištu je 1.000 i 1.200 dinara.

Kako je najavljeno, 6. aprila u Madlenijanumu nastupa Danski plesni teatar u predstavi "Ljubavne pesme", dok će 14. aprila na istoj sceni Pekinški plesni teatar nastupiti u hit predstavi londonskog Sadlers Velsa "Izmaglica".

U Madlenijanumu 17. aprila nastupa italijanska trupa Mađo Danca (Maggio Danza) u predstavi "2xStravinski", dvojice najpopularnijih evropskih koreografa Đakopa Gadanija i Andonisa Fonjadakisa.

Prema najavi organizatora u Beogradskom dramskom pozorištu nastupiće Kompanija Niva Šenfilda i Orena Laora u predstavi "Brod ludaka", a zatim i švajcarska plesna trupa "Alias" u komadu "Težina sundjera" (15. i 16. april).

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg