Počinje glasanje u velikom nagradnom konkursu agencije Putnik Travel

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


4. septembar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Vredne nagrade za najkreativnije fejsbukovce! Od 1. septembra počinje glasanje u velikom nagradnom konkursu "Na kraju leta nagrada te čeka!". Glasanje se završava 15. septembra, nakon čega će biti proglašeni pobednici i dodeljene nagrade.

"Naš nagradni konkurs izazvao je veliko interesovanje javnosti u Švajcarskoj, Austriji i Srbiji. Do sada nam je pristiglo više od 1000 fotografija od čega je preko 300 zadovoljilo propozicije nagradnog konkursa. Glasanje za najlepšu letnju fotografiju počinje 1. septembra i trajaće do 15. septembra.", rekla je Nataša Blažin, marketing menadžerka agencije Putnik Travel i dodala: "Registracija će biti moguća do kraja konkursa tako da i drugi autori još uvek imaju vremena da se uključe u takmičenje."

Glasovi publike odrediće dobitnike tri glavne nagrade. Prva nagrada je mobilni telefon Samsung Galaxy S III, za drugu i treću nagradu pripremljeni su Apple iPad 3 i Samsonite Essensis kofer. Agencija Putnik Travel nije zaboravila ni najkreativnije učesnike svoje Facebook stranice, pa će tako stručni žiri nekog od njih nagraditi putovanjem za dvoje u Rim.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu agencije Putnik Travel i registrujete se za nagradnu igru. Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno i sve što treba da uradite je da postavite svoje letnje fotografije i pozovete što više prijatelja da glasaju za vaše fotografije.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg