Пређи на садржај

Platna Super Kartica dobila 30.000 novih korisnika za samo mesec dana

Извор: Викиновости

27. januar 2016.
(PRobjave) - Više od 30.000 platnih Super Kartica izdato je korisnicima platne Pika kartice za samo mesec dana, u akciji pokrenutoj od strane kompanija Mercator SSberbank Srbija i Super Kartica.

Ova kampanja počela je 7. decembra prošle godine i ovim postignutim rezultatom Sberbank Srbija postala je, za samo mesec dana, banka sa najbrže rastućim brojem izdatih kreditnih kartica na srpskom tržištu. Od početka izdavanja platne Super Kartice, više od 60.000 zadovoljnih klijenata je prepoznalo benefite koje im omogućava ova kartica.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEARoda,MercatorIntersport i drugim prodavnicama iz Mercator S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih, ali i većih kupovina u mreži Super Kartica partnera i na ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica omogućava svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Dosadašnjim korisnicima platne Pika kartice koji se odluče za prelazak na platnu Super Karticu do 31. maja ove godine, omogućeno je korišćenje ove kartice bez troškova mesečnog održavanja tokom prvih 12 meseci, što predstavlja dodatnu uštedu.

Super Kartica se izdvaja po tome što sarađuje sa velikim brojem vodećih kompanija iz različitih oblasti i na taj način potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu. Zahtev za izdavanje platne Super Kartice svi zainteresovani mogu podneti u najbližem Mercator hipermarketu, u većim Roda prodavnicama, kao i u svim Sberbank ekspoziturama. Više informacija o načinu prelaska sa platne Pika na platnu Super Karticu, kao i njenim pogodnostima, možete dobiti pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtu www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.