Пређи на садржај

Pit Doherti novčano kažnjen zbog droge u džepu

Извор: Викиновости28. јануар 2010.
LOS ANĐELES, 28. januara 2010. (Beta) - Pevač grupe "Bejbišejmbls" Pit Doherti novčano je kažnjen zbog toga što je prošlog meseca došao u sud sa heroinom u džepu, objavio je magazin Bilbord.

Britanski pevač, koji je više puta hapšen zbog droge, prisustvovao je u sudu u Glosteru donošenju presude o incidentu koji se dogodio 21. decembra. Doherti je u decembru sudski kažnjen zbog neprilagođene vožnje, a pri izlasku iz zgrade suda iz džepa mu je ispao heroin. Odmah je uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica za posedovanje droge.

"To je bila ili glupost ili želja za publicitetom", kazala je sudija Džoti Boparaj. Dohertijeva kazna iznosi 750 funti i 85 dolara za sudske troškove. Dohertijev advokat Brus Klark kazao je da se pevač osećao "veoma glupo" kada je uhvaćen sa heroinom vrednim 200 funti u džepu, ali i da Doherti nije znao da mu je droga u džepu. "On ima mnogo odeće - stotine odela i drugih komada odeće. Neka droga ostala mu je u džepu kaputa. On se leči od zavisnosti od heroina. Zavisnik je nekoliko godina i poznati je muzičar sa velikim svetskim ugledom", kazao je advokat.


Извор[уреди]