Paketići za decu iz Zvečanske

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Dolazak Deda Mraza
Слика: Laslovarga.

30. decembar 2014.
Суботица/ Ниш (PRobjave) - Mališanima koji su zbrinuti u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine dodeljeni su novogodišnji paketići u okviru humanitarne akcije „Želja za osmeh“. Akciju je sprovela kompanija Jasmil u saradnji sa bolnicama i ustanovama socijalne zaštite širom Srbije.

Extreme Intimo obradovao je i mališane u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka" u Subotici, na Klinici za dečije interne bolesti u Nišu, na Klinici za pedijetriju u Kragujevcu, mališane okupljene oko Udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti NURDOR - podružnica Novi Sad, kao i štićenike Doma za nezbrinutu decu „Petar Radovanović" u Užicu.

Humanitarna akcija „Želja za osmeh" je organizovana sa ciljem da se deci koja se tokom praznika nalaze u ustanovama i bolnicama vrati osmeh na lice i da im omogućimo da u sledeću godinu zakorače srećniji i veseliji. Tokom 10 dana trajanja akcije, posetioci Extreme Intimo maloprodajnih objekata imali su priliku da, na specijalno dizajniranim čestitkama, upute svoje novogodišnje želje mališanima u ustanovama iz svog grada.

Kompanija Jasmil je tokom ove godine pokrenula niz društveno-odgovornih akcija kako bi ukazala na značaj i potrebu aktivnog učestvovanja u problemima kojima se suočavaju deca i mladi naše zajednice. Prilikom akcije „Zajedno krojimo sreću", kompanija je donirala poklon pakete za najmlađe u nekoliko bolnica i na taj način im ulepšala Svetski dan porodice. Na jesen je akcijom „Šnajderi po meri" kompanija organizovala obuku šivenja za decu sa slušnim i smetnjama u razvoju i omogućila im osposobljavanje za samostalno obavljanje krojačkog zanata.

Извор[уреди]

Крагујевац